Föreläsning

TG In Real Life -Berättande som berör

Jag är en helt vanlig kille på 40 år, fyra barn(11-20), driver två företag, ordförande i en lokal Företagsklubb, mentor. På fritiden umgås jag med  familjen, tränar och gillar att prata! Jag älskar äventyr och strapatser samt kläder med färg! Vanlig? Ja, eller nästan vanlig i alla fall …

Efter 25 år i soffan med en skål chips är jag idag en twittrande och bloggande löpare & cyklist. Målen jag har är STORA. 15/8 2015 står jag på startlinjen till IRONMAN i Kalmar. 3,86 km simning, 180km cykling, 42,1km löpning. Just nu går jag på crawl-kurs för att lära mig att crawla. 2014 var jag engagerad i Ride of Hope Team Växjö. Vi var ett Team på 30 personer som tränade sen Oktober -13 för att nå målet London Juli -14. Vårt mål var att samla in minst 1 000 000:- till Barncancerfonden. Vi lyckades med målet med råge. Vi samlade in dryga 1,4 MSEK. Många underbara sponsorer gör detta möjligt.

TG glad

 

Nu kan du boka en föreläsning som ger Dig inspiration! Vad är du bra på? Vad skulle du vilja bli bra på? Vet du att du kan göra eller bli nästan vad du vill bara du bestämmer dig. Det är faktiskt sant! Allt är möjligt! Det är bara Du som sätter gränserna. Om din arbetsplats genomsyras av glädje så kommer ni att tjäna mer pengar och ha gladare & friskare personal!

Med glädje, en portion galenskap och lite mod att bryta gamla mönster kan bli ditt nästa drag för ett bättre liv. Boka en föreläsning där jag blandar ironi, glada skratt med:

1) Må bättre! Jag ger dig inspirationen och handfasta verktyg så att du kan sätta igång att träna. Promenad, TG sommarlöpning, cykling. Du kommer att hitta något som passar dig. Jag ger dig råd på bra mat, att tänka på med matintag och att inte bli lurad i sockerfällan. Men ändå inte sluta äta godis. Men det blir godare om du har kämpat för det. Jag kommer att ge dig konkreta exempel på hur du kan utmana dig själv. -Du kommer att må bättre!

.

2) Entreprenörskap. Jag delar med mig av tips och ger dig inspiration på att hitta nya vägar med ditt företag, eller att våga starta ett företag av din idé. Våga gå din egen väg. Det du ska starta måste inte vara unikt. En bättre kopia kan vara vinnande om du ser till att göra den bäst istället. Dina kunder kommer inte att bry sig om om du är unik eller inte. Men du ska vara bäst eller åtminstone uppfattas som bäst. Jag ger mina tips och handfasta råd men framförallt inspiration!

Löparskor

Jag föreläser i 40-45 minuter. Du väljer vilket ämne(1 ,2 ) som passar Er. Det går också kombinera ämnena och då håller jag på 60-70 minuter. Tillsammans hittar vi en tid som passar Er, på kvällen, helgen eller kanske på lunchen för er personal.

Ring mig på 073 343 54 50 eller tginreallife@gmail.com för mer information och offert. Referenser finns på begäran.

Välkommen

20140709-092517-33917623.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s