Jakten på sommaren börjar med Sommartåget!

TG Tri

Nu är det snart dags för att vara en del av det somriga tåget i Jönköping! De flesta av er vet ju inte riktigt vad det är. Ska försöka förklara. Många av oss träffas redan på fredag kväll i Jönköping och äter middag för att ladda inför lördag. Kl 10.00 startar vi från tågstationen efter att pressen har plåtat oss och intervjuat arrangörerna och på fötter tar vi oss till Gränna. Åker färja och springer sista biten till Persgårdens myslifabrik på Visingsö. 43 km på fötter, vi äter frukost längs vägen, stannar och äter glass, har kul och en del är utklädda så coolt att man knappt kan förstå hur de kan springa i utstyrseln! Jag kommer att cykla upp till Jönkan dagen innan. 155 km ska det bli på min racerhoj.

Här kommer filmen från förra Sommartåget om du vill se lite. Festen på kvällen med dans och boendet på Visingsö blir liksom bonusen av löpningen.

Måste bara säga att Växjö Triathlon var så himla kul! Nästa gång hoppas jag få simma, wow jag gillar det här med olika moment…så kul!
Avslutningsvis så ska det bli toppenkul att träffa alla mina löpar-vänner från södra Sverige i detta sommartågs-event! Denna gång kommer en go vän att följa med mig från Växjö. det blir bästa tåget någonsin för mig i år helt klart oavsett om jag klarar distansen eller inte!

Jakten på sommaren kan börja! Och drömmen om IronMan lever fortfarande….faktiskt!
Må gott, lev väl
Tobias

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s