Vem vann?

Utmaning 2014 tgandsonsEfter Göteborgsvarvet 2013, mitt första antog Jonathan utmaning att ”tävla” mot mig i Göteborgsvarvet.

När jag tänker tillbaka så började Jonathan springa någon gång sen blev det inget mer. Men så gick det ett par månader så mötte jag honom med en ryggsäck och jag frågade vad han gjorde när jag mötte honom i ytterdörren. -Jag ska till gymmet sa han självklart. Så gym-tränat har Jonathan gjort och så sprungit kanske 3 km månaden innan Göteborgsvarvet.

När jag tittar på bilden från 2013 så ser jag två saker; men oj vad jag var skäggig och oj vilken skillnad på kroppsform mot idag. Egentligen har jag inga kroppsideal alls, bara att det är lättare att träna när man är mer slim och benen kan springa lättare. Kläder med färg kan man använda oavsett storlek:-) På bilden vägde jag 95-96kg och jag var ju uppe och vände på 99kg innan resan startade mot 85kg.

Jag gick i mål på 2.25 och Jonathan på 2.49. Vi båda gjorde en prestation mätt utifrån våra respektive förutsättningar. Det bästa var ändå att vi hade kul och det var en enda stor fest! Vi vann båda två på sätt och vis!

Jag sparade visserligen 3000kr och Jonathan är skyldig mig en blöt utekväll. Vi spar den till lämpligt tillfälle. 2.46 sprang jag förra året och i år 21 minuter snabbare. Så även om målet var 2.06 så är jag supernöjd eftersom jag kryddade med 222,2km cykling dagen  innan. Och ska jag vara riktigt ärlig så hade jag enklare kunnat springa direkt efter cyklingen än dagen efter. Men nöjd var ordet.

Nästa år kommer jag inte cykla upp………..tror jag. Eftersom jag är bättre nu än 2013 så höjer jag ribban mot 2015. Under 2 timmar ska jag klara Göteborgsvarvet då. Förhoppningsvis ställer någon eller ett par av mina barn upp också. Ny utmaning blir det då.

Och vad jag tycker om mina mål? Resan mot målet är det roliga! Om inte träningen under året hade gett mig så mycket som den faktiskt gör på alla plan så skulle jag inte hålla på.

_MG_0193[1]

Återigen måste jag nämna som jag kände för några år sen om alla onödiga galna tränings-nördar till att idag ändra: ALLT ÄR MÖJLIGT. -Vilja -Mål gör den resan möjlig.

Må gott, lev väl

Tobias

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s